Menu

Waarom kiezen voor een verstelbare bodem?

  • Geplaatst op: 6-9-2019
  • |
  • Deel dit bericht:

Ieder zijn SLAAP-DNA®, ieder zijn bed. Om een heerlijk slaapcomfort te ervaren zijn de keuze van de matras en de bedbodem bepalend. Je persoonlijk slaapprofiel helpt je bij de keuze voor het juiste slaapsysteem. Voor wie op zoek is naar een nog meer gebruiksgemak zijn er verstelbare bedbodems.

Wat zijn door voordelen van elektrische verstelbaarheid?

Met een verstelbare bedbodem creëer je nieuwe mogelijkheden in je slaapkamer. Uitgestrekt lekker in bed slapen, half liggend nog een beetje tv kijken, rechtop genieten van een kop koffie, ontbijtje of een boek .. Het kan allemaal! 

 

Met een verstelbaar bed kan het ruggedeelte iets hoger worden versteld waardoor je makkelijker kan ademhalen en de kans op snurken afneemt. Je kan ook extra ontspanning creëren voor vermoeide benen en onderrug door het voeteinde wat hoger in te stellen. De verstelbaarheid geeft je de mogelijkheid het bed nog meer op jouw slaapvoorkeuren en noden af te stemmen.

 

Bovendien kan je kiezen uit een verschillend aantal verstelstanden, tussen een hand – of motorische aansturing, bleuthoot connectie of instelbare geheugenfuncties. Met één vingerklik geniet je van een maximale en ergonomisch verantwoorde ondersteuning.

 

Benieuwd naar onze bedbodems? Voor meer informatie kijk in de catalogus of bezoek één van onze winkels voor een uitgebreid kijkje in de showroom. Wij helpen jou graag naar jou best persoonlijke boxspring rekening houdend met jou wensen, behoeftes en investering!