Menu

Waarom kiezen voor een verstelbare bodem?

  • Geplaatst op: 20-8-2020
  • |
  • Deel dit bericht:

Elektrisch verstelbaar bed

Ieder zijn eigen SLAAP-DNA®, ieder zijn eigen bed. Om een heerlijk slaapcomfort te ervaren zijn de keuzes van matras en bedbodem bepalend. Je persoonlijk slaapprofiel helpt je bij de keuze voor het juiste slaapsysteem. Voor wie op zoek is naar nog meer gebruiksgemak zijn er verstelbare bedbodems. Wat zijn nou precies de voordelen van een elektrisch verstelbaar bed?

De voordelen van een verstelbare bodem

Met een verstelbare bedbodem creëer je nieuwe mogelijkheden in je slaapkamer. Uitgestrekt lekker in bed slapen, half liggend nog een beetje tv kijken, rechtop genieten van een kop koffie, ontbijtje of een boek. Het kan allemaal! 

De verstelbaarheid geeft je de mogelijkheid het bed nog meer af te stemmen op jouw slaapvoorkeuren:

  • Zet het ruggedeelte van het bed iets hoger waardoor de kans op snurken afneemt.
  • Creëer extra ontspanning voor de vermoeide benen en onderrug door het voeteinde wat hoger in te stellen.


Bovendien kan je kiezen uit een verschillend aantal verstelstanden, tussen een hand – of motorische aansturing, bluetoothconnectie of instelbare geheugenfuncties. Met één druk op de knop geniet je van een maximale en ergonomisch verantwoorde ondersteuning.

Wat is jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest!

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag.

Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Met een acht minuten durende slaaptest kun je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart, dit is jou SLAAP-DNA®. Met deze informatie kun je samen met de adviseur het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Slaaptest boeken