Menu

Waarom kiezen voor een verstelbare bodem?

  • Geplaatst op: 12-3-2020
  • |
  • Deel dit bericht:

Ieder zijn eigen SLAAP-DNA®, ieder zijn eigen bed. Om een heerlijk slaapcomfort te ervaren zijn de keuzes van matras en bedbodem bepalend. Je persoonlijk slaapprofiel helpt je bij de keuze voor het juiste slaapsysteem. Voor wie op zoek is naar nog meer gebruiksgemak zijn er verstelbare bedbodems.

Wat zijn de voordelen van elektrische verstelbaarheid?

Met een verstelbare bedbodem creëer je nieuwe mogelijkheden in je slaapkamer. Uitgestrekt lekker in bed slapen, half liggend nog een beetje tv kijken, rechtop genieten van een kop koffie, ontbijtje of een boek .. Het kan allemaal! 

Met een verstelbaar bed kan bijvoorbeeld het rug gedeelte iets hoger worden ingesteld waardoor je makkelijker kan ademhalen en de kans op snurken afneemt. Je kan ook extra ontspanning creëren voor vermoeide benen en onderrug door het voeteinde wat hoger in te stellen. De verstelbaarheid geeft je de mogelijkheid het bed nog meer op jouw slaapvoorkeuren en noden af te stemmen.

Bovendien kan je kiezen uit een verschillend aantal verstelstanden, tussen een hand – of motorische aansturing, bluetoothconnectie of instelbare geheugenfuncties. Met één druk op de knop geniet je van een maximale en ergonomisch verantwoorde ondersteuning.

Benieuwd naar onze bedbodems? Voor meer informatie kijk in de catalogus of bezoek één van onze winkels waar we u graag verder helpen!

Maak een afspraak voor een gratis slaaptest

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag.

Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Met een acht minuten durende slaaptest kun je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart, dit is jou SLAAP-DNA®. Met deze informatie kun je samen met de adviseur het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek jouw slaaptest: Klik hier