Menu

Kayori Kai -Dekbedovertrek - Katoen - Caramel

* Ademend & temperatuur regulerend* 100% Washed Katoen* Nooit meer koude voeten door extra lange instopstrook* Keuze uit maar liefst 8 kleuren* Te combineren met... Lees meer
Samenstellen
  • Omschrijving
  • Catalogus
  • SLAAP-DNA®

* Ademend & temperatuur regulerend
* 100% Washed Katoen
* Nooit meer koude voeten door extra lange instopstrook
* Keuze uit maar liefst 8 kleuren
* Te combineren met bijpassende Kai hoeslakens 


Het beste van twee werelden: geweven katoen én een zacht gevoel door het washed effect! Dat is de perfecte omschrijving van onze Kai dekbedovertrekken.
Het washed effect geeft het dekbedovertrek net een ander gevoel dan standaard katoen en maakt het nog aangenamer om onder te slapen.


Dit fijne dekbedovertrek is perfect voor de warmere dagen, de stof is namelijk temperatuur regulerend waardoor hij zomers lekker koel blijft.


Dekbedovertrek Kai is verkrijgbaar in maar liefst 8 kleuren, dus ook voor jou zit de perfecte kleur erbij!

Maak de look helemaal compleet door het dekbedovertrek te combineren met een van onze bijpassende Kai hoeslakens. Ga voor ton sur ton en creëer een rustige uitstraling, of combineer kleuren met elkaar en ga voor een gedurfde look.

76 pagina’s aan inspiratie

Gratis SLAAP-DNA® meting: welke slaapoplossing past bij jou?

Ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen in bed. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen ontspannen, zodat je optimaal kunt herstellen en uitrusten tijdens je slaap? Je lichaam kan pas volledig ontspannen, wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft. Daarvoor heeft elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning nodig: jouw SLAAP-DNA®.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

  • Ontdek het in 8 minuten 
  • Doe de gratis SLAAP-DNA® meting in de winkel
  • Vind de juiste ondersteuning voor jouw lichaam 
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent
  • Stel jouw perfecte bed samen

Plan hier jouw slaaptest