Menu

"Een goede nachtrust hoort bij een gezonde en productieve levensstijl"

  • Bert Veltman
  • Leeftijd: 63 jaar
  • Klachten: geen
  • Oplossing: Pocket 750 matras Reviva soft op bestaande boxspring 
SLAAP-DNA ® Bert:

"Oud-wielrenner Joop Zoetemelk zei ooit: 'De Tour win je in bed!'. Volgens mij gaf hij daarmee aan dat rust en gezond slapen heel belangrijk zijn. Ik ben het met hem eens: rust je niet goed uit, dan kun je niet goed presteren. Een goede nachtrust hoort bij een gezond en productieve levensstijl."

Ik werk ruim 45 jaar bij de politie, een baan die hand in hand gaat met sporten. Politiemensen horen namelijk gezond van lijf en leden te zijn en moeten een boven gemiddelde conditie hebben om het werk op straat goed te kunnen uitoefenen. Om mijn conditie op peil te krijgen, ging ik in 1980 voor het eerst wielrennen met collega's. Ik werd toen door de sportvirus gegrepen. Naast wielrennen, nam ik ook deel aan triatlons en hardloopwedstrijden

Een actief leven houd je vol door goed te rusten.
Tegenwoordig werk ik 36 uur per week op kantoor bij de politie en ik help bij het oppassen van de kleinkinderen. Op mijn 63e vind ik sporten nog steeds erg belangrijk. Per week fiets ik gemiddeld 200 kilometer. Ook ga ik minstens twee keer per week hardlopen. Verder train ik voor de sponsorfietstocht van Stichting Bergh in het Zadel, deze stichting zamelt geld in voor kankerbestrijding. Een actief leven dus!

Om ervoor te zorgen dat ik genoeg energie heb en me fit blijf voelen, eet ik gezond, drink ik weinig alcohol, rook ik niet en neem ik voldoende rust. Een goed bed, matras en kussen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom koop ik alles bij Morgana. Uit ervaring weet ik dat hun producten een hoge kwaliteit hebben. Ik ben al 30 jaar een tevreden klant van de familie Lubbers die tegenwoordig een Morgana-winkel in Doetinchem heeft. In 2003 kochten mijn vrouw en ik daar een elektrische boxspring waar we nog heel gelukkig mee zijn. Ik heb nooit lichamelijke klachten en ik sta altijd uitgerust op.

Wekt vertrouwen op
Wij hebben recent nieuwe matrassen en kussens gekocht, omdat ze na ruim 10 jaar aan vervanging toe waren. Zoals we gewend zijn, werden we goed geholpen. Ik zou nergens anders heen gaan. Wij weten dat de producten goed zijn en dat het personeel deskundig en vriendelijk is. Dat geeft vertrouwen. Daarom voelde het ook goed om Morgana te benaderen toen ik in 2007 een sponsor nodig had voor Bergh in het Zadel. De eigenaar, die maatschappelijk betrokken is, vond Bergh in het Zadel een goed initiatief en werd een van mijn hoofdsponsoren. Bij Morgana tref je naast kwaliteit, ook personeel die hart voor de zaak heeft en oprechte interesse toont in hun klanten.

Gratis SLAAP-DNA® meting: welke slaapoplossing past bij jou?

Ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen in bed. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen ontspannen, zodat je optimaal kunt herstellen en uitrusten tijdens je slaap? Je lichaam kan pas volledig ontspannen, wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft. Daarvoor heeft elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning nodig: jouw SLAAP-DNA®.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

  • Ontdek het in 8 minuten 
  • Doe de gratis SLAAP-DNA® meting in de winkel
  • Vind de juiste ondersteuning voor jouw lichaam 
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent
  • Stel jouw perfecte bed samen

Plan hier jouw slaaptest