Menu

"Leren omgaan met chronische pijnklachten"

  • Linda Ramaker
  • Leeftijd: 36 jaar
  • Klachten:Chronische pijnklachten (hoofd, nek en schouder)
  • Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem en neksteunkussen
SLAAP-DNA ® Linda:

"De zoektocht naar verlossing van mijn chronische pijnklachten heeft in tien jaar tijd weinig opgeleverd. Ik heb drie keer een nieuw bed gekocht, maar zonder resultaat. Hoewel diverse therapieën mijn klachten iets verminderde, gaf het niet de resultaten waarop ik gehoopt had. Pas op het vierde bed, een P4-lattenbodem van Ergosleep, slaap ik eindelijk beter." 

"Ik ben een gezelschapsmens met veel passie voor andere culturen. Reizen zie ik als een verrijking van het leven. Naar Egypte, Thailand, Amerika, Australië… Ik stap graag in een vliegtuig om mensen in hun eigen omgeving te beleven. Ook houd ik van mijn werk als apothekersassistente en ga ik graag op stap met vriendinnen. Maar mijn chronische pijnklachten domineren mijn leven. Bijna elke dag heb ik last van mijn hoofd, nek en schouders, en dat 24 uur per dag. Volgens mijn arts valt daar weinig aan te doen. Verre reizen en een volle agenda zijn slopend. Toen ik naar Australië ging, heb ik daarna drie maanden erg veel last van gehad. Vooruitdenken is een 'must'. Heb ik 's avonds plannen, dan moet ik overdag extra rust en ontspanning inbouwen.

Ik moet er mee leren leven. Volgens mijn arts wordt de pijn in mijn lichaam grotendeels ’s nachts afgevoerd. Dit heeft tot gevolg dat ik nooit in een diepe slaap kom. Mijn bed kan daar volgens hem niets aan veranderen.Toch blijf ik zoeken naar manieren om het leven wat aangenamer te maken. Toen ik via via iets over de Slaap-DNA-test van Morgana hoorde, besloot ik dan ook nog één keer een beddenzaak in te stappen. Ik was onder de indruk van de Ergosleep-testcabine en ik werd heel goed geholpen door het personeel en de eigenaar. Maar ja, alweer een bed aanschaffen, daar moest ik even over nadenken.

Goed gevoel
Het positieve gevoel dat ik bij Morgana had bleef. Dus een half jaar later ging ik terug. Omdat ik in de tussentijd veel was afgevallen, moest ik opnieuw op de testbank. Het voelde allemaal weer heel goed; het verhaal klopte, ik kon het verschil op de testbank goed merken en de slaapspecialist dacht met me mee en was erg behulpzaam. Volgens hem kon ik mijn eigen traagschuimmatras houden en dit combineren met een instelbare lattenbodem van Egosleep. Hij was er niet op uit om mij zoveel mogelijk te verkopen, maar hij wilde mij oprecht de beste slaapoplossing bieden die paste bij mijn persoonlijke situatie.

Slaapoplossing op proef
Ik mocht een bodem en een neksteunkussen een maand lang op proef meenemen. Uiteindelijk heb ik drie verschillende kussens uitgeprobeerd voordat ik tevreden was. Toen ik eenmaal het juiste kussen had, merkte ik snel verschil. Normaal gesproken lig ik 's nachts te woelen. Maar op de P4-bodem, lig ik veel rustiger. De bodem is zo ingesteld dat ik geen tegendruk meer heb bij mijn schouder.

Daardoor doet mijn nek minder pijn en omdat ik minder pijn heb, blijf ik rustig op mijn plek liggen. Ik voel me niet meer zo gebroken als ik 's ochtends opsta en ik ben ook meer uitgerust. 

Eindelijk lig ik op een bed dat mijn lichaam op de juiste manier ondersteund. Daar ben ik ontzettend blij mee. Pijnvrije nachten zitten er voor mij niet in, maar voor mij is dit absoluut de beste slaapoplossing. 

Gratis SLAAP-DNA® meting: welke slaapoplossing past bij jou?

Ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen in bed. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen ontspannen, zodat je optimaal kunt herstellen en uitrusten tijdens je slaap? Je lichaam kan pas volledig ontspannen, wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft. Daarvoor heeft elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning nodig: jouw SLAAP-DNA®.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

  • Ontdek het in 8 minuten 
  • Doe de gratis SLAAP-DNA® meting in de winkel
  • Vind de juiste ondersteuning voor jouw lichaam 
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent
  • Stel jouw perfecte bed samen

Plan hier jouw