Menu

“Je moet het verschil ervaren!” – Marcel Joubij

  • Marcel Joubij
  • Leeftijd: 59 jaar
  • Klachten: geen
  • Oplossing: BS4, electrisch verstelbaar
SLAAP-DNA ® Marcel:
 

Marcel Joubij (59), directeur van een financiële instelling, vond de slaaptest in de winkel echt waardevol.

Hoe ben je bij Morgana terecht gekomen?
“Ik wilde een nieuw bed hebben voor mijn nieuwe flat. Woonboulevard Leiderdorp zit hier vlakbij, dus was vanuit deze regio een uitgelezen mogelijkheid om eens wat bedden te bekijken. En zo ben ik bij jullie terecht gekomen. Dus eigenlijk een beetje bij toeval binnengestapt, zonder het verhaal te kennen.”

'Het is heel waardevol dat je in de winkel direct het verschil kunt ervaren.’

Hoe was je ervaring in de winkel?
“Uitstekend! Het contact was heel goed, ze zijn vriendelijk en kundig, dus heel prettig om zaken mee te doen. Het verhaal was duidelijk en oprecht en sprak me erg aan. Zeker met het proefliggen erbij, want dan kun je het zelf ondervinden. Het pakt echt zo uit op het moment dat je daar gaat liggen. Het testbed is eerst plat en daarna verzakt hij waar je drukpunten zitten. Dan voel je gelijk van: ‘Hé, dat is lekker!’ Je voelt echt een verschil, wanneer het bed op jouw maat wordt ingesteld. En je voelt het nog beter, omdat het op dat moment gebeurt. Het is heel waardevol dat je dat in de winkel zo kunt ervaren. Het verhaal plus het proefliggen maakten dan ook dat ik besloot hier mijn bed te kopen.”

Welk bed is het geworden?
“Een boxspring. Hij is elektrisch verstelbaar in alle standen, want dat vond ik bij het uitproberen gewoon lekker. Hiervoor had ik een spiraalbodem, maar ik ben voor mijn werk veel op reis en slaap dan regelmatig op een boxspring en dat vond ik lekkerder. Het bed kiezen was duidelijk, ik wist gewoon wat ik wilde, dus daar was ik heel snel uit. Alleen het matras uitzoeken was een ding: je probeert er een aantal uit en op een gegeven moment heb je er eentje die het lekkerst is. Maar het was goed opgebouwd en ook de prijsopbouw was helder. Ik heb ook direct een dekbed gekocht, eentje van kamelenhaar. Het lastigst vond ik de kleur uitzoeken, daarom was ik blij dat mijn vriendin erbij was om te helpen kiezen. Voor die details is het handig als er iemand meekijkt. Pootjes, hoofdbord en kleur, er is genoeg keus. Ik vind het bed prachtig door de kleur die we ervoor hebben gekozen. Het zie er gewoon mooi uit.”

Marcel Joubij, op zijn balkon, lachend.

Moest je erg aan het bed wennen?
“Nee, dat ging gelijk goed en het ligt wel erg lekker. Mijn vriendin heeft ook gelijk heerlijk gelegen. Ze was bij de slaaptest aan de andere kant gaan liggen en haar bed en matras zijn natuurlijk ook helemaal ingesteld op hoe zij ligt. Ik vond juist daarna, als ik bij mijn vriendin kwam: ‘Haar boxspring heeft wel een heel hard matras!’ Dus hebben we al snel bij Morgana een topper gekocht. Dat brengt tijdelijk uitkomst, maar wij zullen op enig moment wel één huishouden gaan voeren en dan vermoed ik dat mijn bed daar komt te staan.”

Merk je dat je ook beter slaapt?
“Ik slaap eigenlijk altijd wel goed, ook op reis, maar ik slaap heerlijk op het bed. Op het moment dat ik lekker ga liggen ben ik vrij snel in slaap, dat is fijn. Ik merk dat zo’n bed mij echt veel ondersteuning geeft, waardoor ik lekker lig, goed slaap, uitgerust wakker wordt en minder last heb van mijn rug.”

'De persoonlijke benadering vond ik heel prettig’

Hoe heb je de service ervaren?
"Ze boden uitstekende service. De matrassen gingen toch verschuiven, dus hebben ze aan het voeteneinde een voetbeugel gemonteerd, waardoor de matrassen beter op hun plaats blijven liggen. Ze zijn zelf vanuit de winkel hierheen gekomen om het te monteren. Die persoonlijke benadering vond ik heel prettig.”

Wat is je het meest bijgebleven?
“De kennis en kunde van de slaapadviseurs in de zaak. Ze weten echt waar ze het over hebben en dat helpt heel erg bij het maken van beslissingen. En ze hebben het ook waargemaakt door daarna ook die service te blijven verlenen. Ik ben heel tevreden over hoe het gegaan is: de eerste ontvangst in de winkel, de afhandeling, het bestelproces, de aflevering. Het is allemaal heel soepel gegaan en die mannen hebben het gewoon fantastisch goed gedaan. De eerste verkoop, maar ook de begeleiding daarvan. En het mag duidelijk zijn dat ik heel tevreden ben over wat ik heb aangeschaft, dat ik daar lekker op lig.”

 

Gratis SLAAP-DNA® meting: welke slaapoplossing past bij jou?

Ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen in bed. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen ontspannen, zodat je optimaal kunt herstellen en uitrusten tijdens je slaap? Je lichaam kan pas volledig ontspannen, wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft. Daarvoor heeft elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning nodig: jouw SLAAP-DNA®.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

  • Ontdek het in 8 minuten 
  • Doe de gratis SLAAP-DNA® meting in de winkel
  • Vind de juiste ondersteuning voor jouw lichaam 
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent
  • Stel jouw perfecte bed samen

Plan hier jouw slaaptest