Menu

"Slaapgarantie is een geruststelling"

  • Rene Zweistra 
  • Leeftijd: 25 jaar
  • Klachten: vermoeid en stijf wakker worden
  • Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem

"Elma en ik hebben een halfjaar geleden elkaar het jawoord gegeven. Trouwen is een nieuw begin en daarbij hoort een nieuw bed. Omdat we een goed bed wilden kopen waarop we langdurig lekker konden slapen, hebben we gekozen voor een bed van Morgana.""

"Wij weten van onze ouders dat Morgana een betrouwbare zaak is die garant staat voor kwaliteit. Ze zijn bevriend met de eigenaren van een Morgana-filiaal en daar hebben ze hun eigen bed gekocht. Wij horen alleen maar positieve verhalen en daarom konden we met een veilig gevoel een Morgana-slaapsysteem aanschaffen. Waarom zou je ergens anders heen gaan als je zeker weet dat je hier kwaliteit krijgt?"

"Zoals we al verwacht hadden, werden we in de winkel vriendelijk geholpen. De slaapadviseur was zeer goed geïnformeerd en nam alle tijd voor ons. Hij stelde veel vragen, bepaalde ons slaap-DNA, gaf duidelijk advies en hield rekening met ons budget. Hij was eerlijk en ervaren en ik had echt het gevoel dat hij oprecht in ons geïnteresseerd was."

"Wij hebben zijn advies opgevolgd waardoor we nu ontzettend goed slapen. Ik ben van beroep hovenier en voorheen voelde mijn lijf stijf aan als ik wakker werd. Sinds mijn nieuwe bed sta ik ’s ochtends uitgerust en ontspannen op. Ik merk echt dat dit slaapsysteem goed is voor mijn lichaam. Zo kan ik mijn werk nog vele jaren volhouden."

Slaapgarantie is een geruststelling 
"Gelukkig waren we gewaarschuwd dat een op maat gemaakt bed voor sommige mensen even wennen is, want dat was bij ons inderdaad ook het geval. Elma had zeker een maand nodig om eraan te wennen. In het begin werd ze met rugpijn wakker. Maar we maakten ons geen zorgen want bij Morgana heb je 90 dagen slaapgarantie. Een ander slaapsysteem uitzoeken was dan ook niet nodig. Ook Elma slaapt nu perfect. Het was voor haar echt een geruststelling dat als onze aankoop tegenviel dat we ermee terug konden gaan. Bij Morgana is dat top geregeld en het hoort bij de goede service die we bij hun gewend zijn." 

Gratis SLAAP-DNA® meting: welke slaapoplossing past bij jou?

Ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen in bed. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen ontspannen, zodat je optimaal kunt herstellen en uitrusten tijdens je slaap? Je lichaam kan pas volledig ontspannen, wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft. Daarvoor heeft elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning nodig: jouw SLAAP-DNA®.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

  • Ontdek het in 8 minuten 
  • Doe de gratis SLAAP-DNA® meting in de winkel
  • Vind de juiste ondersteuning voor jouw lichaam 
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent
  • Stel jouw perfecte bed samen

Plan hier jouw slaaptest