Menu

Sinds ik een op maat gemaakt bed van Morgana heb, slaap ik eindelijk lekker - Wendy van der Wulp

Sinds ik een op maat gemaakt bed van Morgana heb, slaap ik eindelijk lekker - Wendy van der Wulp

Naam: Wendy van der Wulp
Leeftijd: 28 jaar
Klachten: Onrustig slapen / zwangerschapsongemakken
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem

"Sinds ik een op maat gemaakt bed van Morgana heb, slaap ik eindelijk lekker. Het bed zorgt voor de juiste steun op de juiste plek waardoor ik nu rustig slaap en fit en uitgerust wakker word. Tijdens mijn zwangerschap veranderden mijn gewicht en lichaam echter zodanig dat de instellingen van mijn bedbodem niet meer klopten. Geen probleem. Ik kon gewoon langsgaan voor een nieuwe gratis meting. Op basis daarvan kon mijn bodem eenvoudig opnieuw worden ingesteld."

"En dat geldt voor iedere klant: als iets zoals je lichaamsgewicht verandert, kun je gratis opnieuw je slaap-DNA laten meten en je bed opnieuw laten aanpassen. Sterker nog, het instellen was zo eenvoudig dat mijn man Kevin het zelf gedaan heeft op basis van instructies die we van de slaapadviseur kregen. Slapen tijdens de zwangerschap is sowieso een dingetje, maar ik merk duidelijk het verschil tussen de oude en de nieuwe instelling. Net als bij de eerste meting voel ik echt dat de drukpunten ontlast worden waardoor ik comfortabeler lig."

"Ook Kevin is erg blij met zijn bed van Morgana. Hij heeft onregelmatige werktijden en moet soms nachtdienst draaien. Dat hij goed kan rusten is belangrijk. Hij vond eigenlijk dat hij prima sliep op ons oude bed, maar nadat wij een nieuw bed hadden gekocht, merkte hij pas dat het veel beter kon."

"Ik daarentegen heb nooit goed geslapen op ons oude bed. Ik kreeg veel last van mijn nek en rug en ik vond de split in het midden erg groot. Op een gegeven moment was ik het zat en ben ik me gaan oriënteren op een nieuwe slaapoplossing. Ik wilde heel graag een boxspring en bezocht met Kevin twee andere slaapzaken. De verkopers van beide zaken leken weinig te weten over hun producten en één vrouw sprak zichzelf tegen. We gingen met een ontevreden en onzeker gevoel naar huis."

Service van A tot Z

"Toen kwamen we bij Morgana terecht, een aanbeveling van mijn schoonouders. Wat een wereld van verschil in vergelijking met de andere slaapzaken. We werden direct te woord gestaan en de slaapadviseur was open en eerlijk. Hij was rustig, nam de tijd en drong ons niets op. Uit de slaaptest bleek dat een boxspring niet eens het beste slaapsysteem voor ons was. We kozen voor een op maat gemaakt bed met instelbare bodems van Ergosleep. Het klinkt als enorme luxe, maar ze waren nog goedkoper dan de boxsprings die we eigenlijk wilden. En nog belangrijker, de instelbare bodems lagen veel beter. En als kers op de taart: onze nieuwe bedden sluiten veel beter op elkaar aan waardoor ik niets meer merk van een split."

"Het enige minpunt was dat de verkeerde hoofd- en voetbord werden geleverd. Deze moesten opnieuw gemaakt worden en dat duurde zeven weken. Dat was een teleurstelling, maar ook geen ramp. Voor het slaapcomfort maakte het niets uit, we konden meteen in ons nieuwe bed slapen met het toen geleverde hoofd- en voetbord. Na  of één of twee nachten wennen, sliepen we perfect. Nu is ons bed helemaal compleet en ik ben super tevreden. De producten, de meting, de informatie die je krijgt, de nazorg, alles is gewoon goed; een service van A tot Z."

Gratis SLAAP-DNA® meting: welke slaapoplossing past bij jou?

Ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen in bed. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen ontspannen, zodat je optimaal kunt herstellen en uitrusten tijdens je slaap? Je lichaam kan pas volledig ontspannen, wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft. Daarvoor heeft elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning nodig: jouw SLAAP-DNA®.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

  • Ontdek het in 8 minuten 
  • Doe de gratis SLAAP-DNA® meting in de winkel
  • Vind de juiste ondersteuning voor jouw lichaam 
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent
  • Stel jouw perfecte bed samen

Plan hier jouw slaaptest