Menu

Heb je een nieuw bed nodig?Heb je net een nieuw huis gekocht? Ga je samenwonen? Of ga je verbouwen?

Bij een nieuwe fase, een frisse start, hoort vaak ook een nieuw bed. Wellicht ben je je al aan het oriënteren. Het zou toch heerlijk zijn als je nieuwe bed voor je klaarstaat, wanneer je in je 'nieuwe' huis trekt. Maar je moet in deze fase al veel beslissingen nemen en ook bij de aanschaf van een nieuw bed komen veel keuzes aan bod. Waar begin je? 

Vaak beginnen mensen met nadenken over de stijl van het bed. Hoe moet mijn bed eruit zien en welke kleuren en stoffen vind ik mooi? Wat past bij de stijl van mijn nieuwe slaapkamer? Natuurlijk is dit heel belangrijk, maar hoe het bed ligt is nog veel belangrijker. Zeker als je bedenkt dat je gemiddeld 1/3e van je leven in bed ligt. Dit staat gelijk aan zo'n 260.000 uur. Kies daarom niet alleen een bed dat bij jouw slaapkamer past, maar een bed dat tegelijkertijd ook past bij jouw lichaam. 

Welk bed past bij jou?
Ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen in bed. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen ontspannen, zodat je optimaal kunt herstellen en uitrusten? Dat kan alleen wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft en daarvoor heeft elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning nodig: dit is jouw Slaap-DNA®.

Ontdek jouw SLAAP-DNA® in slechts acht minuten met de unieke slaaptest in onze winkel! Het innovatieve testbed brengt jouw lichaam in kaart en vormt zich vervolgens naar jouw SLAAP-DNA®. Zo ervaar je direct het verschil tussen een standaard bedbodem en een bedbodem die is aangepast aan jouw lichaam. Op basis van jouw SLAAP-DNA® kan één van onze slaapadviseurs je vervolgens objectief en onderbouwd adviseren over welke bedbodem, matras en hoofdkussen jouw lichaam optimaal ondersteunt. Zo hoef jij alleen maar keuzes te maken op comfort, stijl en een passende investering om zo jouw best persoonlijke slaapoplossing samen te stellen.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier de opties

 

Gratis SLAAP-DNA® meting: welke slaapoplossing past bij jou?

Ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen in bed. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen ontspannen, zodat je optimaal kunt herstellen en uitrusten tijdens je slaap? Je lichaam kan pas volledig ontspannen, wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft. Daarvoor heeft elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning nodig: jouw SLAAP-DNA®.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

  • Ontdek het in 8 minuten 
  • Doe de gratis SLAAP-DNA® meting in de winkel
  • Vind de juiste ondersteuning voor jouw lichaam 
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent
  • Stel jouw perfecte bed samen

Plan hier jouw slaaptest