Over Morgana

infopagina blok afbeelding

Onze kernwaarden

  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Eerlijk
  • Toegewijd
  • Inspirerend
  • Effectief

infopagina blok afbeelding

Persoonlijk

Wij bieden slaapoplossingen die gemaakt zijn voor je lichaam. Unieke producten afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Naast onze producten zit  persoonlijk ook in de manier waarop wij onze klanten benaderen. Onze adviseurs nemen rustig de tijd voor je en inventariseren grondig je ‘slaapgedrag’ en voorkeuren om je zo te helpen de best passende slaapoplossing te vinden.

infopagina blok afbeelding

Innovatief

Wij zijn constant op zoek naar innovatieve middelen om je een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is de slaaptest: binnen 8 minuten weet je hoe 10 jaar gezond slapen voelt. Ook werken we samen met diverse fysiotherapeuten en organiseren we met regelmaat gezamenlijke informatieavonden

infopagina blok afbeelding

Eerlijk

Voor onze hele collectie gebruiken we een heldere en transparante prijsopbouw. Dit betekent duidelijke productvoordelen voor iedere euro die je aan gezond slapen wil uitgeven.

infopagina blok afbeelding

Toegewijd

Alle medewerkers van Morgana zijn grondig getraind in onze Morgana Academy. Klantvriendelijkheid, service en kennis staan in deze opleiding centraal. Onze slaapadviseurs zijn toegewijd aan jouw wens voor een goede en gezonde nachtrust. Uiteraard uit zich dit ook in onze gratis bezorging en montage door vakkundige monteurs.

infopagina blok afbeelding

Inspirerend

In een aantal van onze winkels vind je voorbeeld-slaapkamers 1:1 nagebouwd in diverse huisstijlen. Hiermee willen we je inspireren tot het creeëren van je eigen droomslaapkamer. Kies jouw persoonlijke stijl: Het puur en natuurlijke karakter van Nairobi, het strakke en eigentijdse van New York, de weelderige luxe van Wenen, het dromerige van Casablanca of de landelijke sferen van Brighton. Laat je in onze winkels inspireren door compleet ingerichte stijlkamers.

infopagina blok afbeelding

Effectief

Duidelijke communicatie, heldere afspraken en het nakomen van onze beloftes. Daar staat Morgana voor.

Nieuwsbrief