Slaapadvies

Een mens slaapt 1/3 van zijn leven. Dit betekend dat het bed één van de meest gebruikte producten in het leven van een mens is. Daarom is het belangrijk dat wanneer uw bed aan vervanging toe is, u goed slaapadvies krijgt voor een slaapsysteem dat bij uw wensen en behoeften past. Een goed slaapadvies is essentieel omdat de komende 10 jaar het nieuwe bed zowel de nacht als de dag beïnvloed! Wij bij Morgana geven een goed slaapadvies met als doelstelling om jou goed en gezond te laten slapen.
 
Om u zo goed mogelijk van een goed slaapadvies te voorzien houden wij rekening met de volgende drie factoren:
 

Ondersteuning

 
Wij meten door middel van de slaaptest de ondersteuning die door jouw lichaam verlangd wordt. Bij de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel direct opgemeten en voelt u direct het verschil tussen een bed aangepast op uw unieke lichaamspofiel en een slaapsysteem die overal wordt aangeboden. Met een bed wat de ondersteuning geeft die jij nodig heb, zal je veel beter herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Een goed slaapadvies valt bij Morgana dus altijd samen met de slaaptest. Een belangrijk onderdeel bij een goed slaapadvies is dus de bedbodem waar uw lichaamspofiel ingesteld kan worden en zodoende de ondersteuning geeft die het lichaam nodig heeft.
 

Comfort

 
Bij een goed slaapadvies is niet alleen de ondersteuning van belang maar ook het comfort van uw slaapsysteem. U wilt natuurlijk wel comfortabel liggen. In het slaapadvies wat Morgana u geeft zullen wij verschillende matrastypes met u testen zodat u het gewenste comfortniveau ervaart. Daarnaast kunt u kiezen voor de luxe van elektrische vertelbaarheid.
 

Investering 

 
Een slaapadvies is alleen maar persoonlijk wanneer uw slaapsysteem binnen uw budget valt. Een slaapsysteem kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Onze adviseurs zullen u op een transparantie manier zien wat de mogelijkheden hierin zijn.
 

Garantie

 
Bij een goed slaapadvies hoort natuurlijk garantie. Wij zijn er van overtuigd dat met ons unieke slaapadvies u weer goed en gezond gaat slapen. Daarom geven wij 365 dagen lang nachtrustgarantie. Want een nieuw bed, daar wil je niet van wakker liggen!
 
Bij een goed slaapadvies hoort natuurlijk ook het uiterlijk van een goed bed. Ook hierin heeft Morgana een grote keus. Kijk op onze online catalogus naar de mogelijkheden!
 
Nieuwsbrief