Menu

Welkom bij beddenzaak Morgana Veenendaal

Deze Morgana beddenzaak is gevestigd in Woonwinkel Eijerkamp aan de Einsteinstraat in Veenendaal. Dat vraagt om een dagje woonshoppen! Laat je in de ruime showroom inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten. En ervaar de meerwaarde van persoonlijk advies. Morgana Veenendaal is een echt familiebedrijf met enthousiaste en deskundige slaapadviseurs. Al in 1872 fietste betovergrootvader Gerbrand Verrij op zijn bakfiets door de Hoeksche waard om onder andere bedlinnen te verkopen.  

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Veenendaal

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Veenendaal is maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:30 geopend. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

We verwelkomen je graag in onze winkel!

>

2000 m2

showroom

85

showbedden

30

showkasten

Lift

aanwezig