Menu

Man op bed

Verhuisd? Geef ook je nachtrust een upgrade!

Een verhuizing is een frisse start. Een nieuwe plek en vaak ook een nieuw interieur. Daar mag je slaapkamer natuurlijk niet bij ontbreken. Je bed of boxspring vervangen zorgt voor een gevoel van comfort, luxe en een mogelijkheid om een bed te kiezen dat past bij de nieuwe interieurstijl van je slaapkamer. Met een nieuw bed en matras kun je na die drukke verhuistijd pas écht ontspannen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in een van onze winkels en laat je inspireren.

Maak een afspraak

Het start met een goede nachtrust

Wil je iedere dag opstaan vol energie? Doe dan onze slaaptest in de Ergosleep® Cocoon. Tijdens deze wetenschappelijke meting bepalen we jouw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA®. Zo ontdek je waar jouw lichaam tijdens het slapen extra ondersteuning nodig heeft. Op basis hiervan kun je de juiste keuzes maken qua bed en matras. Zo kan jouw lichaam gedurende de nacht optimaal uitrusten en ervaar je iedere dag weer wat gezond slapen is.

De slaaptest is gratis en duurt slechts 8 minuten. Ben jij benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Maar dan nu een afspraak bij een Morgana vestiging bij jou in de buurt.

bed

Bed

bed

Strak, modern, gestoffeerd of rustiek hout, onze collectie ledikanten heeft het allemaal. Kies een ledikant of bedframe dat perfect past bij jouw slaapkamer.

Bekijk ledikanten

Boxspring

boxspring

Ontdek onze ruime boxspring collectie. Volledig zelf samen te stellen tot een unieke boxspring.

Nieuwste boxsprings

Een bed dat perfect bij je past

Natuurlijk kun je jouw oude bed meeverhuizen, zeker als je bedframe nog helemaal goed is. Maar het is nooit verkeerd om te kiezen voor nieuw comfort. Dit comfort is wel voor iedereen anders. Want ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen. Omdat je continu draait in je slaap en nooit in een rechte lijn ligt, komen je nek, schouders en onderrug de hele nacht onder druk te staan.

Wil je zeker weten dat je lichaam volledig uitrust terwijl je slaapt? Ontdek in een paar stappen jouw SLAAP-DNA® met de slaaptest van Morgana. Hiermee worden al jouw drukpunten in kaart gebracht en zien we welke slaapoplossing het beste bij jou past. Met dit als basis kun je vervolgens eenvoudig een ledikant of boxspring volledig naar wens samenstellen.

Verhuisd en een nieuw bed kopen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste bed of de perfecte boxspring na je verhuizing? Kom proefliggen in één van onze winkels en test diverse matrassen en kussens. Ook kun je hier de collectie ledikanten en boxsprings in het echt bekijken. Onze slaapadviseurs staan bovendien voor je klaar om voor jou de beste persoonlijke slaapoplossing te vinden. Of dit nu een losse ledikant of bedframe is of een compleet nieuw bed, er is meer dan genoeg keuze!

Maak een afspraak