Menu

Summer Sale bij Morgana!

De zomer is officieel begonnen en dat moet natuurlijk gevierd worden! Profiteer daarom van tot 20% stapelvoordeel met onze Summer Sale! Dat klinkt goed, toch? Maak snel een afspraak in één van onze winkels en laat je inspireren door het uitgebreide aanbod!

Maak je afspraak

Waarom een afspraak maken?

Onze experts nemen de tijd om naar jouw specifieke behoeften te luisteren en bieden op maat gemaakt advies. Klik hier om jouw afspraak in te plannen en jouw SLAAP-DNA® te onthullen.

* Voorwaarden van de actie

  • Actie geldig van 1 juli tot en met 31 augustus 2024.
  • De Summer Sale is niet geldig i.c.m. overige lopende acties en/of kortingen.

Bepaal jouw SLAAP-DNA ®

Ontdek jouw unieke slaapprofiel met behulp van jouw SLAAP-DNA®.
Want, een goede nachtrust is essentieel om fit en vitaal te blijven. Om optimaal te kunnen slapen, is het belangrijk dat jouw bed is afgestemd op jouw lichaam en[LG1] de vier belangrijkste componenten: de bedbodem,
het matras, het hoofdkussen en het dekbed.

Het bepalen van jouw SLAAP-DNA® begint in de Ergosleep cocon.
Door deze vier componenten af te stemmen op jouw behoeften, creëren we de perfecte persoonlijke slaapoplossing voor jou. Met onze slaaptest kunnen we in slechts 8 minuten jouw unieke SLAAP-DNA® analyseren en je direct laten ervaren wat 10 jaar lang goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Plan jouw afspraak

Morgana acties

Bij Morgana lopen er altijd diverse acties. Welke dit zijn, kun je allemaal vinden op deze pagina. Wil je dus op de hoogte blijven van alle kortingsacties en geen voordeel mislopen? Houd deze pagina dan goed in de gaten!

De voordelen van Morgana

Een boxspring of bedframe met lattenbodem kopen voor een voordelige prijs is natuurlijk altijd fijn. Maar prijs is in de slaapkamper niet altijd de beste raadgever. Hoe start je dan wel het beste bij de zoektocht naar een nieuw bed? Door te kiezen voor Morgana geniet je ook van diverse voordelen:

Gratis slaaptest

Om erachter te komen welk bed het meest voor jou geschikt is, kun je bij ons een gratis SLAAP-DNA® meting doen. Tijdens de test van 8 minuten worden in de Ergosleep® Cocoon in real time jouw lichaamscontouren en het patroon van je drukpunten in kaart gebracht. Op basis van deze resultaten, in combinatie met je persoonlijke voorkeuren én je budget, stellen wij het bed samen dat het beste bij jou past.

365 dagen slaapgarantie

Een nieuw bed kan een flinke investering zijn, en we snappen dat je hier niet wakker van wil liggen. Daarom bieden wij 365 dagen lang slaapgarantie. Mocht je dus na aanschaf toch niet tevreden zijn, kun je dit aangeven en kijken we naar andere mogelijkheden. Slaap jij goed? Dan doen wij dat ook.

Gratis bezorging & montage

Jouw nieuwe bed naar huis vervoeren, naar de slaapkamer tillen en monteren laten we graag aan professionals over. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw bed goed in elkaar wordt gezet en dat je slaapkamer ook weer netjes wordt achtergelaten.

Gratis check-up service

Wil je weten of jouw bed na een tijdje nog wel zorgt voor de best mogelijke nachtrust? Bij ons krijg je een gratis check-up om hierachter te komen. Een van onze slaapspecialisten komt bij jou thuis om dit te checken. Misschien voldoet je bed nog perfect of is er één onderdeel dat niet meer optimaal functioneert. Je krijgt ook een eerlijk advies over hoe je jouw nachtrust kunt verbeteren.

Maak een afspraak