Menu

Welkom bij beddenzaak Morgana Amersfoort

Deze Morgana beddenzaak vind je op het slaapplein in Amersfoort. Wanneer je binnenkomt, word je ontvangen door deskundige slaapadviseurs die jou helpen de perfecte slaapoplossing te vinden. Ervaar de meerwaarde van persoonlijk advies! Beddenspeciaalzaak Morgana Amersfoort heeft, naast  een ruime collectie aan bedden, natuurlijk ook alles om jouw slaapoplossing helemaal compleet te maken, zoals dekbedden, hoofdkussens en prachtige dekbedovertrekken.

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest van Ergosleep. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Amersfoort

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Amersfoort is alle dagen van de week geopend. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

We verwelkomen je graag in onze winkel!

>