Menu

Een bed kopen, waar begin je eigenlijk?

  • Geplaatst op: 20-10-2020
  • |
  • Deel dit bericht:

Een bed kopen, waar begin je eigenlijk?

Je hebt besloten dat je toe bent aan een nieuw bed. Maar wat nu? Een bed kopen doe je niet van de één op de andere dag en zeker ook niet dagelijks. Je wilt advies krijgen en ontdekken welke slaapoplossing het beste bij jou past. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Dat maakt het ook lastig. Waar begin je als je een nieuw bed koopt? Lees het in deze blog!

Stel jezelf de juiste vragen

Vaak beginnen mensen met het nadenken over de stijl van het bed. Hoe moet mijn bed eruit zien en welke kleuren en stoffen vind ik mooi? Natuurlijk is dit een belangrijke vraag; het oog wil immers ook wat. Maar een goed bed dat kun je niet zien, maar dat moet je voelen.

Bij Morgana kunnen we bovendien elke gewenste stijl combineren met de ondersteuning die jij nodig hebt in een bed. Begin eens met het beantwoorden van de volgende vragen:


Wanneer je jezelf dit soort vragen stelt, heb je al de juiste eerste stap gezet. Tot slot is het handig om alvast na te denken over de investering die je bereid bent te doen in 10 jaar goed en gezond slapen. 

Online oriënteren

Het kan geen kwaad om je online te oriënteren, voordat je een bed aanschaft. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden. Tegenwoordig grijpen we steeds vaker naar het internet als het gaat om de aanschaf van iets nieuws. Zo worden er ook steeds meer bedden online gekocht. Maar voor echt inhoudelijk slaapadvies kun je toch het beste naar de winkel gaan!

Iedere persoon is anders. Daarom is het creëren van een goede nachtrust ook per persoon verschillend. Een bed dat perfect aansluit op jouw lichaam en wensen is dan ook bijna onmogelijk online te vinden. Bij Morgana gaan we samen op zoek naar jouw beste persoonlijke slaapoplossing.

Een bed kopen, waar begin je eigenlijk?

Ontdek jouw slaapprofiel

In de winkel krijg je persoonlijk advies van een ervaren slaapadviseur. Als je bedenkt dat een gemiddeld persoon 1/3 van zijn of haar leven in bed ligt, is deskundig advies zeker niet onbelangrijk. Natuurlijk kan je in de winkel ook proefliggen op veel verschillende bedden, maar dit kan ook verwarrend werken.

Daarom beginnen we bij Morgana met de slaaptest. In 8 minuten vormt het bed zich volledig naar jouw lichaam en brengt jouw drukpunten in kaart. Het resultaat wat hieruit komt, is jouw SLAAP-DNA®. Zo zien we gelijk welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en is proefliggen op tientallen bedden niet eens meer nodig.

Aan de hand van jouw SLAAP-DNA®, jouw persoonlijke comfortwensen én de investering die je wilt doen, vinden we samen met jou de slaapoplossing die het beste bij jou past.

Wat is jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest!

Inmiddels weet je waar je kunt beginnen als je besloten hebt een nieuw bed te kopen. Nu blijft er nog één vraag over: wat is jouw SLAAP-DNA®?

Wil je er zeker van zijn dat een slaapadviseur voor jou klaar staat? Maak online een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde winkel. Een slaapadviseur neemt je dan graag mee in alle mogelijkheden die het beste bij jou passen. Zo zorgen we er samen voor dat jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt!

Maak hier jouw afspraak