Menu

Welkom bij beddenzaak Morgana Boxmeer

Beddenwinkel Morgana de Best-Noy Boxmeer vind je in het centrum van Boxmeer, aan de Steenstraat, tegenover het gemeentehuis. Inmiddels staat alweer de 5e generatie van dit familiebedrijf aan het roer. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je er advies krijgt van deskundige slaapadviseurs met jarenlange ervaring. Laat je inspireren in een moderne showroom van meer dan 1000m² met een uitgebreide collectie aan bedden en boxsprings. Daarnaast vind je er ook alles om jouw slaapkamer compleet te maken, zoals dekbedden, kussens, en bedtextiel én maatwerk kasten.  

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest van Ergosleep. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenzaak Morgana Boxmeer

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenzaak in Boxmeer is  geopend van dinsdag t/m zaterdag en op koopzondagen. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

We verwelkomen je graag in onze winkel!

>