Menu

Welkom bij beddenzaak Morgana Leiderdorp

Deze Morgana beddenzaak vind je in WOOON Leiderdorp, de woonboulevard van Leiderdorp, nabij het Meubelplein. Dat vraagt om een dagje woonshoppen! Laat je in de showroom inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten. Ervaar de meerwaarde van persoonlijke advies en stel samen met een deskundige slaapadviseur jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. Voor goed en gezond slapen ga je naar Morgana Leiderdorp.

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Leiderdorp

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Leiderdorp is alle dagen van de week geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

We verwelkomen je graag in onze winkel!

>