Morgana Lattenbodems

Een goede lattenbodem moet uw lichaam ’s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lengte en gewicht ziet de ideale lattenbodem er voor iedereen anders uit. Na een grondige inventarisatie van uw huidige slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we door middel van de slaaptest op zoek naar de voor u unieke lattenbodem.
 
Bij het kiezen van een goede lattenbodem houden wij rekening met een drietal belangrijke factoren:
 
  • Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die uw lichaam verlangt van een goede lattenbodem.
  • Tijdens de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel opgemeten ( uw Slaap-DNA® ) en u voelt direct het verschil tussen een lattenbodem afgesteld op uw lichaamsprofiel en een standaard lattenbodem die u overal kunt kopen.
 
  • Naast een goede ondersteuning die essentieel is voor een goede nachtrust wilt u natuurlijk ook lekker liggen op uw nieuwe lattenbodem en matras. Tijdens de slaaptest wordt ook de mate van comfort gemeten die uw lichaam verlangt van een goede lattenbodem.
  • Wij zullen samen met u verschillende matrastypes testen om zo tot het gewenste comfortniveau te komen.
  • Uiteraard kunt u kiezen voor de luxe van elektrische verstelbaarheid bij een lattenbodem.
 
  • Uw persoonlijke lattenbodem is alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Wij zullen u op een transparantie manier laten zien wat hierin de mogelijkheden zijn.
  • Natuurlijk krijgt u 90 dagen lang nachtrustgarantie van ons. U wilt niet wakker liggen van uw nieuwe slaapsysteem.
 
Meer informatie
Meer informatie over de Slaaptest
Een selectie van onze lattenbodems
Klik hier voor meer lattenbodems

Nieuwsbrief