Menu

Welkom bij beddenzaak Morgana Rotterdam

Beddenzaak Morgana Rotterdam is gevestigd in Woonmall Alexandrium, op de tweede verdieping. Met ruim 50 woonwinkels onder één dak, is dit de ideale plek voor een dagje woonshoppen! Laat je in de showroom inspireren door de ruime collectie aan bedden, boxsprings en beddengoed. Ervaar de meerwaarde van persoonlijke advies en stel samen met een deskundige slaapadviseur jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. Voor goed en gezond slapen ga je naar beddenspeciaalzaak Morgana Rotterdam!

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Rotterdam

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Rotterdam is is alle dagen van de week geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

We verwelkomen je graag in onze winkel!

>