Menu

Welkom bij beddenzaak Morgana Waddinxveen

Beddenzaak Morgana Waddinxveen bevindt zich onder het dak van Van der Linde. Familiebedrijf Van der Linde in Waddinxveen is al vijf generaties dé specialist voor wonen en slapen in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop en mag zich sinds 2014 bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier noemen! In de 1700 m² grote showroom vind je naast vloeren, gordijnen, zonwering en horren, ook alles voor je slaapkamer. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings, matrassen, kasten op maat, dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel. Er staat altijd een ervaren adviseur voor je klaar.

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Waddinxveen

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Waddinxveen is dinsdag t/m zaterdag geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

Morgana Waddinxveen

We verwelkomen je graag in onze winkel!

>