Menu

Onze zorgboxspringsGeniet van een optimale nachtrust

Ben je op zoek naar een bed dat elektrisch verstelbaar is, verrijdbaar en deelbaar of met een hoog-laag functie? Onze zorgboxsprings zijn van alle gemakken voorzien. Zowel in comfort als in uitstraling.

De hoog-laag functie zorgt ervoor dat je gemakkelijk in en uit bed kan stappen. Dankzij de deelbaarheid kan je de bedden uit elkaar schuiven, opmaken en schoonmaken onder het bed. De stijlvolle poten met wielen zorgen daarbij voor het makkelijk verplaatsen van het bed. Daarnaast biedt het bed ook verschillende elektrische functies zoals een anti-trendelenburg functie, wat helpt brandend maagzuur tegen te gaan. Met de draadloze afstandsbediening kan je het bed verstellen naar de gewenste positie.  

Hoog-laag functie
Deelbaarheid
Elektrische functies

Meer comfortopties voor een veilig gevoel

Er zijn veel extra comfortopties waar je uit kan kiezen. De papagaai en de uitstaphulp helpen je om makkelijk uit bed te stappen. Het uitvalrek geeft je een veilig gevoel gedurende de nacht. Ook hebben we de optie om in- en uitstapverlichting aan het bed toe te voegen, waardoor je 's nachts meer zicht hebt op de vloer. Ben je op zoek naar een infuuszak- of urinezakhouder? Ook deze hebben wij in ons assortiment. 

Ontdek het in de winkel

Naast alle extra comfortfuncties voor jouw nieuwe bed, is het belangrijk dat je goed en gezond slaapt gedurende de nacht. Goed en gezond slapen realiseren wij door de juiste ondersteuning uit de bedbodem te halen. Om de juiste ondersteunig voor jouw lichaam te kunnen bepalen, starten we bij Morgana altijd met een 8 minuten durende slaaptest in onze winkel. Door jouw SLAAP-DNA® in kaart te brengen, weten we welke ondersteuning je nodig hebt en kunnen we jou het meest persoonlijke advies geven. 

Samen met een slaapadviseur stel je jouw ideale bed samen. Er zijn dus erg veel mogelijkheden om het bed samen te stellen dat bij jou past. Niet alleen in comfort maar ook in stijl. Wij maken de keuzes graag makkelijker tijdens een kopje koffie of thee in onze winkel. Onze slaapadviseurs helpen je graag! 

Gratis SLAAP-DNA® meting: welke slaapoplossing past bij jou?

Ieder lichaam is uniek en heeft andere behoeften om volledig te kunnen ontspannen in bed. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Wat heeft jouw lichaam nodig om te kunnen ontspannen, zodat je optimaal kunt herstellen en uitrusten tijdens je slaap? Je lichaam kan pas volledig ontspannen, wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft. Daarvoor heeft elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning nodig: jouw SLAAP-DNA®.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

  • Ontdek het in 8 minuten 
  • Doe de gratis SLAAP-DNA® meting in de winkel
  • Vind de juiste ondersteuning voor jouw lichaam 
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent
  • Stel jouw perfecte bed samen

Plan hier jouw slaaptest