Beste Boxspring

De beste boxspring is voor iedereen anders. Een goede boxspring moet u ’s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet de beste boxspring er dus voor iedereen anders uit. Bij Morgana gaan wij op zoek naar de voor u unieke slaapoplossing. Na een grondige inventarisatie van uw slaapgedrag, bestaande slaapsysteem en huidige eventuele lichaamsklachten zoeken wij samen met u naar de beste boxspring.
 
Wat voor u de beste boxspring is bepalen wij aan de hand van een drietal factoren:
 

Ondersteuning

 
Om te zien wat de beste boxspring voor u is, hebben wij de slaaptest. Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die uw lichaam verlangt van de boxspring. Het Slaap-DNA wordt digitaal opgemeten en u voelt direct het verschil tussen een boxspring afgesteld op uw lichaamsprofiel en een standaard boxspring die u overal wordt aangeboden.
 

Comfort

 
Naast een goede ondersteuning, die essentieel is voor de gezonde nachtrust, wilt u natuurlijk ook comfortabel liggen in uw nieuwe bed. Wij zullen verschillende matrastypen met u testen, zodat u het gewenste comfortniveau ervaart. Daarnaast kunt u kiezen voor de luxe van elektrische verstelbaarheid.
 

Investering

 
Een boxspring is alleen de beste boxspring voor u als het ook binnen uw budget past. Een investering in 10 jaar gezond slapen is niet iets wat u iedere dag doet. Onze slaapadviseurs zullen op een transparante manier laten zien wat de beste boxspring voor u betekend.
 
Nachtrustgarantie
 
Natuurlijk geven wij ook nachtrustgarantie op de beste boxspring voor u. U wilt natuurlijk niet van uw boxspring wakker liggen. Nu uw nieuwe boxspring met zorg is samengesteld moet het esthetisch natuurlijk ook tot de verbeelding spreken. Klik hier op de stijlwijzer om te zien hoe u het bed verder zelf kunt aankleden.
 
Slaaptestvideo en klantervaringen
 
Wilt u meer te weten komen over de slaaptest? Klik dan hier om de video te bekijken.
Wilt u lezen hoe onze klanten de beste boxspring gevonden hebben? Klik hier.
 
 
 
http://catalogus.morgana.nl/c/boxsprings-31.html?removeAllFilters=Y&navPage=0
Nieuwsbrief