Menu

Slapen met rugpijn

  • Geplaatst op: 20-2-2020
  • |
  • Deel dit bericht:

Heb je pijn in je rug bij het opstaan in de ochtend? 80% van de Nederlanders heeft last van rugklachten. Sommige mensen hebben hier maar eenmalig last van en bij anderen komt dit regelmatig terug. Meestal is er geen directe reden waar de rugpijn vandaan komt. Zo gaat de rugpijn in bijna alle gevallen vanzelf over en is er geen blijvende schade. Het zijn dan vaak spieren die uit balans zijn. Wanneer de pijn echter lang aanhoudt of geregeld terugkomt spreken wij over een chronische rugpijn.

Lage rugpijn, ofwel pijn in de lumbale delen van de rug, is een verzamelnaam voor pijn als: kou op de rug, spit, spierverrekking, artrose, hernia en ischias. Bij lang zitten, staan en bewegen kan dit gedeelte van je lichaam flink pijn doen. Het is mogelijk dat je rugpijn wordt verergerd door een bed dat niet bij je past, waardoor je rug belast wordt en niet kan ontspannen. Opzoek naar een bed dat perfect naar je lichaam is gevormd en de klachten zal doen verminderen of zelfs verdwijnen? Doe dan de gratis slaaptest.
Wat is jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest!

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag.

Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Met een acht minuten durende slaaptest kun je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart, dit is jou SLAAP-DNA®. Met deze informatie kun je samen met de adviseur het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Slaaptest boeken