Menu

Doordeweeks een bed kopen? Krijg 100€ bedtextiel gratis!

€100,- gratis bedtextiel? Je leest het helemaal goed.
Kom je bij Morgana een bed kopen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag? Dan mag je €100,- aan textiel extra uitkiezen!

Het enige wat wij vragen, is een afspraak te maken. Dit kan telefonisch en via de website.
Door een afspraak in te plannen is het zeker dat wij de nodige tijd voor je kunnen vrijmaken. Een nieuw bed kiezen, daar komt immers meer bij kijken dan je zou denken.
Wij begeleiden je naar de aankoop van het bed dat perfect bij jou past, en je krijgt meteen extra budget voor gloednieuw bedtextiel!

Maak een afspraak 

* Voorwaarden actie

  • Onder bedtextiel vallen dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons en kussenslopen.
  • Bij aankoop van een volledig bed krijg je voor €100 gratis bedtextiel 
  • Bij aankoop van een matras krijg je voor €50 gratis bedtextiel 
  • De actie geldt alleen in de winkel, na het maken van een afspraak.

Kom langs in één van onze winkels en laat je inspireren door het uitgebreide aanbod.

Bepaal jouw SLAAP-DNA ®

Uitgerust wakker worden in een bed dat perfect bij je past? Een goede nachtrust is enorm belangrijk om je fit en vitaal te voelen. Om goed te kunnen slapen, heb je een bed nodig dat is afgestemd op jouw lichaam en op de vier belangrijkste componenten. Dit zijn de ondersteuning vanuit de bedbodem, het comfort van je matras, het hoofdkussen en het dekbed.

Maar alles begint met het bepalen van jouw SLAAP-DNA® in de Ergosleep® Cocoon. Door deze vier componenten hierop aan te passen stellen we voor jou de beste persoonlijke slaapoplossing samen. Met onze slaaptest brengen we in 8 minuten jouw SLAAP-DNA® in kaart en laten we je direct ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Plan jouw afspraak

Morgana acties

Bij Morgana lopen er altijd diverse acties. Welke dit zijn, kun je allemaal vinden op deze pagina. Wil je dus op de hoogte blijven van alle kortingsacties en geen voordeel mislopen? Houd deze pagina dan goed in de gaten!

De voordelen van Morgana

Een boxspring of bedframe met lattenbodem kopen voor een voordelige prijs is natuurlijk altijd fijn. Maar prijs is in de slaapkamper niet altijd de beste raadgever. Door te kiezen voor Morgana geniet je ook van diverse voordelen:

365 dagen slaapgarantie

Een nieuw bed kan een flinke investering zijn, en we snappen dat je hier niet wakker van wil liggen. Daarom bieden wij 365 dagen lang slaapgarantie. Mocht je dus na aanschaf toch niet tevreden zijn, kun je dit aangeven en kijken we naar andere mogelijkheden. Slaap jij goed? Dan doen wij dat ook.

Gratis slaaptest

Om erachter te komen welk bed het meest voor jou geschikt is, kun je bij ons een gratis slaaptest doen. Tijdens de test van 8 minuten worden in de Ergosleep® Cocoon in real time jouw lichaamscontouren en het patroon van je drukpunten in kaart gebracht. Op basis van deze resultaten, in combinatie met je persoonlijke voorkeuren én je budget, stellen wij het bed samen dat het beste bij jou past.

Gratis bezorging & montage

Jouw nieuwe bed naar huis vervoeren, naar de slaapkamer tillen en monteren laten we graag aan professionals over. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw bed goed in elkaar wordt gezet en dat je slaapkamer ook weer netjes wordt achtergelaten.

Gratis check-up service

Wil je weten of jouw bed na een tijdje nog wel zorgt voor de best mogelijke nachtrust? Bij ons krijg je een gratis check-up om hierachter te komen. Een van onze slaapspecialisten komt bij jou thuis om dit te checken. Misschien voldoet je bed nog perfect of is er één onderdeel dat niet meer optimaal functioneert. Je krijgt ook een eerlijk advies over hoe je jouw nachtrust kunt verbeteren.

Maak een afspraak