Menu

Welkom bij beddenzaak Morgana Heesch

Bij beddenzaak Morgana Heesch, vlakbij Oss, vind je, in combinatie met Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers, alles voor jouw gehele interieur. En dat alles in het gezellige centrum van Heesch, waar ze in 2017 naartoe verhuisden vanuit Nistelrode. Ideaal voor een dag woonshoppen! Laat je in de showroom inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten en vindt jouw best persoonlijke slaapoplossing bij beddenspeciaalzaak Morgana Heesch. De deskundige slaapadviseurs helpen je graag!

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Heesch (bij Oss)

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Heesch is dinsdag t/m zaterdag geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

We verwelkomen je graag in onze winkel!

>